Een Travellerspoint blog

party-hardy tot de kleine uurtjes

Heeyy allemaal,

Gisteren een 'geslaagd' veel plezier op reis feest gehad.
Echt heel gezellig dat er zoveel mensen waren! Vanmiddag wakker gemaakt om mijn oma gedag te zeggen voor meer dan een half jaar :(
Daarna lekker op de bank gezeten en begonnen met het lezen van de blog van Laura. Vandaar ook onder andere dit berichtje, ik besef namelijk hoe leuk het is om je verhalen te delen met anderen. Ik ken mezelf een beetje en begin nu alvast met het opbouwen van een beetje discipline. Jongens dit zal waarschijnlijk een van de laatste berichtjes uit Nederland! Blijft een raar idee, maar na het lezen van de verhalen van Laura kijk er alleen maar meer van uit!
Laatste koude groetjes

Roos

Geplaatst door Rostyy 7:35 Reacties (1)

visum&Reisverzekering

Enn, we hebben weer een update!
Mijn visum voor vietnam is inmiddels aangekomen; Vietnam Here i come!
Ook vandaag mijn reisverzekering afgesloten. Moet alleen mijn feest nog voorbereiden, Than i'm ready to go!

Deze update wordt mede mogelijk gemaakt door de nexus7 =)

Geplaatst door Rostyy 2:18 Reacties (0)

Blog aangemaakt

Helloo allemaal,

Vandaag mijn blog aan gemaakt, een van die dingen die ik nog moe(s)t doen. Nog 1 maand, 2 dagen 8 uur en 8 minuten en dan vertrek ik namelijk op weg naar Hanoi, in Vietnam. Een vlucht van 15 uur met een overstap van 7 uur op Seoul. Dat wordt een lange vlucht, maar niet lang genoeg om mij ervan te weerhouden deze reis te ondernemen. Via deze blog kunnen jullie de komende maanden lezen wat ik meemaak, bekijk en doe. Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik van plan ben.

Groetjes Roos =)

Geplaatst door Rostyy 1:36 Reacties (0)

(Berichten 21 - 23 uit 23) « Pagina 1 2 3 4 [5]