Een Travellerspoint blog

better together

23 dagen geen update! Nadat Mike op het vliegtuig was gestapt, ben ik er binnen 3 dagen in geslaagd om Roxanne te verkopen en om te ontsnappen uit Bangkok. Deed 8 uur over 80 km! In Ayatuya nog de tempels bekeken, maar het valt toch best zwaar om na zo'n tijd samen weer alleen te reizen. Gelukkig komt mama invliegen in Chiang mai dus moet ik het nog FF volhouden. Onderweg naar Chiang Mai nog langs sukhothai. In Chiang mai ontmoette ik een chinees meisje waar ik gezellig Chiang mai mee heb verkent. 14 februari midden nacht kwam mama aan op het vliegveld, dus met de motor naar het vliegveld. In het gh nog tot 2 uur bij gekletst. De volgende 2 dagen weten jullie. In Chiang dao hebben we de grot en hotsprings bekeken en heerlijk geluncht. Na Chiang dao gingen we via Fang naar Tha Ton, waar we belandden bij een heerlijk gh en waar we geleerd hebben om Sticky Rice met mango te maken. Prachtig gebied om lekker rond te rijden. Nog eitjes gekookt in een hot spring en natuurlijk heerlijk in de zon gelegen. Na Tha Ton volgde Chiang Rai met zijn prachtige White Wat; Wat Rong Kuhn. Geweldig! Toen terug naar Chiang Mai. Alle hoogte punten gezien, de golden temple, de tijgers, de olifanten en een waterval. 25 februari ging mama weer middennacht terug, dit keer met een tas vol soeveniers. De dag erop vertrok ik naar Pai, duurde langer dan verwacht door een kapotte achteras. 3 uur bij een mechanic gezeten. In Pai 2 Nederlandse meisjes ontmoet en daar de afgelopen dagen mee doorgebracht, werden nog aangesterkt met 2 Nederlandse jongens en hebben het super gezellig. Morgen gaat iedereen weer zijn eigen weg, op naar Mea Hong Song.

Heel veel liefs en tot de volgende update (ik hoop sneller maar we zullen zien)

Geplaatst door Rostyy 20:56

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Hoi Roos,
leuk en goed dat je de draad weer weet op te pakken. En zoals je ziet en merkt heb je toch weer sneller contact met anderen. Op naar nieuwe avonturen! Veel plezier daarbij.
Heel veel liefs vanuit Drachten en Groningen

door Koen en M en M

Hoi Roos,
Leuk om weer van je te horen. Klinkt alsof je het reisgevoel weer een beetje terug krijgt! Leuk dat jij en je moeder tijd met elkaar hebben doorgebracht. Dat moet vast heel bijzonder zijn geweest! Heel veel plezier.
Liefs van iedereen hier in Zaandam

door MichielR

Lieve Roos,
Wat leuk om weer een verslagje van je te lezen. Rijdt je bike weer ok? Zag er leuk uit dat hoopje tandwielen en as. Gezellig dat je de afgelopen dagen aanspraak hebt gehad, op naar je volgende contacten??? Hier vliegt de tijd en zou ik haast vergeten dat ik maandag nog bij je was... lieverd succes met alles. Geniet van al het moois, xxx mama

door ankeeltjo

Lieve Roos,
Hard nodig om de kaart er weer bij te pakken. Van mama hebben we al enthousiaste verhalen gehoord. Wat hebben jullie het fijn gehad! Stoer van je om in je eentje rond te toeren en dan ook nog pech. Als je weer thuis bent zit je vast nergens meer mee. Hoe heet jouw motor? Of was Roxanne een merknaam, vast een domme vraag!
We kijken uit naar je verhalen. Heel veel liefs, opa en oma

door oma en oma

Lieve Roos,
Wat geweldig om je te volgen , ik heb diep respect voor je , jij doet wat veel mensen graag zouden willen .
Zal wel even vreemd geweest zijn toen mama weer weg was .
Geweldig zo makkelijk als je dan werer nieuwe mensen ontmoet!
En wat doe je veel !
Veel liefs T&T

door Tjitskeroos

he Roos, leuk weer wat te horen en lezen en fijn dat je weer mensen hebt ontmoet, we hopen dat er steeds "nieuwe"vrienden voor je zullen zijn, toch gezelliger voor je, succes met verder reizen...

Gert en Eel

door Elian en Gert

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint