Een Travellerspoint blog

Koa Sang road 2

Laos verliep allemaal goed, prachtige wegen waar ik nu ook van kon genieten. Motorrijden gaat steeds beter heb inmiddels ook Bangkok overleefd!

En we zijn weer terug in Thailand! Bordercrossing ging erg smooth, geen problemen met papieren etc. Zoals sommige al weten verliep Vientiane 3 anders dan geplant. De dag voor ons vertrek naar het ziekenhuis vanwege malaria symptomen. Uit de bloedtest kwam dat ik positief was voor scrubtyfus. Waarschijnlijk opgelopen tijdens een "jungletocht" in Luang Prabang. Door mijn visumaanvraag voor Thailand, hadden we ook nog wat dagen verloren en daarom besloten we de trein te nemen naar Bangkok. Motoren konden gelukkig gewoon mee. Een paar dagen geleden weer naar het ziekenhuis, koorts kwam terug en ook de steken in mijn zij. De tyfus zou nu weg zijn en de steken in mijn zij zijn spierkrampen, als deze medicijnen niet werken moet ik terug voor een scan.
We zijn er niet in geslaagd de motor van Mike te verkopen voordat hij terugvloog dus doe ik nu mijn best om hem alsnog kwijt te raken. Let's hope!
Na Bangkok ga ik op weg naar Ayatuya, een soort van Angkor Wat. Ik hoop met de verkoop van de bike ook een nieuw reis maatje te vinden.

Heel veel liefs

Peppermint.

Geplaatst door Rostyy 20:58

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Hallo Roos,
Hoop dat de steken in je zij spoedig verdwijnen. En dat je die motor maar snel kunt slijten aan iemand (je bent vast een geboren verkoper). Mis je Mike? Veel succes en geniet van Ayatuya (ziet er prachtig uit op google afbeeldingen :-)).
Groeten van de familie in Zaandam.

door MichielR

Beetje schrikken dit Roos, ik hoop dat je snel weer boven "Roos" bent, en wat Michiel zegt, echt prachtig om te zien... Wat zul jij een foto's en herinneringen mee terug brengen zeg....
We zijn echt benieuwd, liefs van ons allemaal
groeten uit Zoetermeer

door Elian en Gert

Lieve Roos,
We hopen zo dat je je al wat beter voelt. Zit je nog steeds in Bangkok i.v.m. het verkopen van Mike's motor? Vast raar om nu alleen te zijn nadat je zo intensief bent opgetrokken met Jamie en Mike.
Lieverd, sterkte, geniet van al het moois dat op je pad komt.
Veel liefs,xx opa en oma

door oma en oma

lieve Roos,
Beetje late reactie maar ja. Op dit moment zit ik op het vliegveld van Seoul en wacht nog een aantal uren voordat ik in het vliegtuig stap naar Chian mai. Kijk er naar uit om je vanavond weer te zien. xxx mama

door ankeeltjo

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint