Een Travellerspoint blog

Thailand

15 dagen geleden alweer was mijn laatste post. Sorry allemaal. Na Siem Reap gingen we met de boot naar Battambang, zeker de moeite waard. Genoten van de prachtige oevers en de zwaaiende kinderen. Eenmaal aangekomen in Battambang werden we haast aangevallen door de tuctuc-drivers en taxi chauffeurs. Het was nog geen 10 minuten lopen dus ze hadden geen klanten aan ons. Nadat we een hotel hadden gevonden gingen we op zoek naar wat eten. Een traditioneel noodle soepje werd het. Daarna een busticket geregeld voor Sihanoukville en geskyped met het thuisfront. De dag erop wilden we een sloot er regelen om lekker in de omgeving rond te rijden maar de skooters bleken hier een stuk duurder en het was uiteindelijk voordeliger om een tuctuc te regelen voor de hele dag. Na de killingcaves te hebben bezocht (uit de tijd van Pol Pot) gingen we op naar de bambootrain, die ging nog best snel. Na een snelle lunch gingen we langs de Pepsi-fabriek en naar de krokodillenfarm. 600 krokodillen hadden die mensen, de meeste worden na 3 maanden verkocht aan restaurants in Vietnam. We hebben ook een baby-krokodil vast gehouden.
Door tips van papa doet mijn tablet het ook weer, gelukkig!
In Sihanoukville heerlijk genoten van zon zee en strand, en daarna op naar Thailand;
Grensovergang ging prima, zelfs zonder onze vlucht nummers kwamen we erdoorheen. Daarna met de boot naar Ko Chang, een eiland vlak bij de grens. We blijven hier tot na Kerst, waarna we doorreizen naar Bangkok, om vervolgens myanmar binnen te vliegen. Als het goed is reis ik de komende tijd samenmet Mike, de brit die ik in Hoi An had ontmoet.
Iedereen een hele fijne kerst, ik hoop in Bangkok nog even te kunnen updaten maar verwacht weinig van Myanmar, daar blijkt weinig mogelijkheid tot internet te zijn.

Xx. Peppermint

Geplaatst door Rostyy 17:20

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Lieve Roos,
Geniet net van mijn koffie en kom er achter dat je blog is bijgewerkt...nu smaak mijn koffie nog lekkerder. Hier alles goed, heb al vakantie.... op een paar activiteiten waar ik nog bij moet zijn vandaag en morgen.
Hoe is het in Tailand? Heb je al een idee waar jullie zullen zijn tijdens de kerst en oud en nieuw? Raar hoor dat jij ligt te genieten aan het strand en dat wij hier lopen te snotteren in weer en wind en regen.....
Zaterdag vieren we Elskr haar verjaardag zoals je hebt kunnen lezen, ha ha, kunnen we proberen te skipen???
Lieverd geniet van alles, groetjes aan Mike.
Xxx mama

door ankeeltjo

Hoi Roos , eindelijk maar toch is het mij gelukt om contact te maken.
Wat een prachtige verhalen , wat maak je mooie dingen mee .
Zou wel eens stiekem om t'hoekje willen kijken om je te zien .
Wij wensen je vanuit Ten Boer hele fijne Kerstdagen toe en een heel gelukkig en gezond reislustig 2013 toe.
Liefs T&T de rest van de familie.

door Tjitskeroos

Lieve Roos, Eindelijk weer internet!! We zijn benieuwd of het gelukt is om zonder visum de grens over te komen. Hebben jullie nog wat gemerkt van de jaarwisseling of zaten jullie in het vliegtuig. Hier alles goed. Rustige oud en nieuw met vrienden. Daarna verjaardag tante Iet. Tjits en Theo hebben tot vandaag bij ons gelogeerd, altijd gezellig! Met Anne, Elske, Simon en Jomme naar het Anne Frank huis geweest, anderhalf uur in de regen gewacht maar het blijft ontroerend om te zien waar ze gewoond heeft en wat ze met haar familie en andere onderduikers heeft moeten doormaken!
Lieve Roos, gewldig dat jij in vrijheid kunt reizen. Doe je de hartelijke groeten aan Mike.

Veel liefs, xx opa en oma

door oma en oma

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint