Een Travellerspoint blog

Ninh Binh


Bekijk Zuid-Oost Azië op Rostyy's reiskaart.

Ik weet weer hoe het voelt om in de regen te lopen!

Nadat we met de speed-ferry waren aangekomen in Hai Phong, hebben we er 2 uur over gedaan om bij het juiste bus station te komen. Uiteindelijk daar, kregen we te horen dat er vanaf daar geen bussen meer zouden rijden. Van 2 Nederlanders hoorde ik dat er slecht weer op komst was, en dat er zelfs geen vluchten meer naar het zuiden zouden gaan. Om mijn bus naar Ninh Binh te halen, moest ik eerst met de mótó-bike. Die dingen gaan HARD! Uiteindelijk zat ik in de bus. Na Thumb Raider 1 & 2, nagesynchroniseerd natuurlijk, werd ik gedumpt ergens in Ninh Binh. Pikke donker, geen kaart, lekker voorbereid weer! Na 3kwartier dwalen, vond ik een hotel, duurder dan Cat ba, maar het was niet anders.
Vandaag is het weer inderdaad losgebarsten, het blijkt in heel Vietnam nu slecht weer te zijn. De komende 2 dagen wordt het nog niet droog, heb ik weer! Ik heb vandaag weinig gedaan, wat door de regen gestrompeld, lijm en plakband voor mijn dagboek gekocht en patience gespeeld! Morgen toch maar wat dingen bekijken, en de bus naar Vinh regelen. Het waait trouwens ook erg hard, bij iedere vlaag ben ik bang dat het hotel instort.
Tot de volgende update!

Xx. Roos

Geplaatst door Rostyy 1:47

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Lieve Roos,
Klinkt sneu roos, en wij hier maar genieten van het zonnetje... zit je nu alleen in ninh binh?
Je maakt er vast wel wat van de komende dagen. Hopelijk wordt het weer snel beter.
Xxx mama

door ankeeltjo

Lieve Roos,
We hopen dat het hotel nog staat! Zojuist mama Anne en Elske uitgezwaaid na een gezellige middag met elkaar. Anne loopt nog met krukken, lastig hoor.Afgelopen week Theo en Tjits, Jomme en Maarten te logeren gehad. Allerlei leuke dingen gedaan. We volgen je reis op de kaart. Reis je nu alleen? We wensen je een goede reis naar Vinh. Veel liefs,xx opa en oma.

door opa en oma

Heey Roos,

Wat een verhaal.
Hopelijk heb je er wel een beetje kunnen slapen en is het niet plots een open lucht hotel geworden.
Voor die dagboeken moeten ze toch maar eens iets uit vinden hè dat ze op zijn minst tegen elke weer situaties bestand zijn.

Nou heel veel plezier vandaag en geniet er maar weer lekker van.

Grtzz Linda

door Linney

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint